Det befinner sig inte karlek! Karleken vill antaglige, oavsett va!

Hurdan forhaller du dej mot att din f.d. traffat nagon?

Det ar fa saker saso kan gora odl smarta som nar en f.d. har vandra framat sam traffat en pur partner (forsavit vi ann bar pa romantiska kanslor). Ensamheten och kanslan fran bottennapp blir fortfarand mer kannbar genast nar han/hon age e annan varda. Forsavitt vi icke kant kanslomassig pina tidigare, befinner sig det genast det hander. En system inom stok. Smack!

Sjalvbilden, sjalvfortroendet, planerna pro framtiden och minnena garde villig knall postumt krasch. ”Var det vi hade ihop blott nago sluta enorm osanning? Hur kunde han fortsatt odla fartfyllt? Samt hon som ar morsan mo mina baby…”

Saken dar vi ett passag stod sa nara ager forvandlats mot ett framling. Saken da sista samtalspartnern vi kan vanda oss mot. Forsavit vanmak fordom varenda ett ord, befinner si det nu nago sanning tillsamman bitter smak.

Det befinner si ett enormt grym insikt (fick saken da solo nago stig) – vi kan icke bemastra nagon annans faststalland. Din f.d. ar alldeles ohejdad ino avta votering https://kissbrides.com/sv/vid/attraktiva-ensamstaende-kvinnor/.

Det etta resulterar ino fangel. Vi vill bestamma och avsyna. Haver ur oss sarkastiska kommentarer sam andra harda glosa. Vi ar bade gisslan sam gisslantagare ino vara egna tankar samt emotione. Oh ja!! Stinget kanns!

Darfor att undkomma frustrationen nog vi borjar anklaga, fortala, foreta det marigt avseende overlamnande/mottagande av barnen, ekonomiska patryckningar, sms terror…

Jag hor och titta de dar som uppge: ”jag alskar henne/honom ovanfor allting ovrigt!” samt med andra handen utovas harskartekniker.

Det tar tidrymd att anlanda mo acceptanslaget sam sasom bekantin befinner si det lite bruten oss sasom age en on/off torftig darbort vi plotsligen bara har fattat det.

Etta steget til oforfalskad acceptans befinner si saken dar starka onskan och viljan at att ja: ”jag vill aga det forbattrin annu odla har!”

Det befinner si borda att berora, men att ingripa ut morka emotioner till nagon annan, befinner sig allt ovrigt annu gron. Det befinner si vart eget ansvar att handla baksida av underben sasom annu behovs darfor at li tillsamman vardighet.

Det ha befinner si just odla mig kanner

Mar synnerligen detta suger att han gick vidare odla hastigt sam traffade nagon farsk tjej. Betydde var tid inget alls…. mig alskar honom annu. Onskar endast att han kommer retur.

Jag hatar verkligen det har. Mi vill inte att nagon annan brud ska deltaga honom samt gora han nojd. Det amna ju finnas mi:'(

Grima stora bava den dag det ske! Centrum ex inneha ej traffat e farsk undertecknad veterligen. Han age ngn haft ngt kortare samband skad barnen inneha ick blivit inblandade. For tillfalle kanner til mi att han icke age e. Skada underben som sker saken dar dag han traffar en sam barnen blandas in…jag blir nedstam blott sjalv tanker gallande det och anda vill jag ej aga han tillbaka. Skad mig inneha ick sorjt ”det sasom ej blev” an, befinner sig mode-riktig ino saken da sorgefasen nu. Emellanat onskar mig att mi traffar nagon pur frams, det skulle formodligen kannas lattare forut mig. Tror ick det kommer bliva sa a andra sidan. Just nu kanns det iaf finemang att han inte age en ny, ick darfor at sjalv ej unnar han det inte med darfor att mi inte skulle vet anvanda det precis. Mi befinner sig a andra sidan icke ett person saso skulle vedergallning alternativt snarlika, mi skulle lyckonsk samtidigt sjalv inombords skulle backa ino min speciell framtagning sam igen fundera slut hurda mig kunde bliv skrap efter 21 ar tillsammans…om jag icke befinner sig vardinna nagot osv. Skad jag promenerar hos hjarnskrynklar for tillfalle odla nog sjalv kommer ma battre nar saken dar kontakten befinner si terminera och emeda lattare kunna administrera nagot som mi kanner til kommer vara oundvikligt; att tillverka mot ett pur.


0 条评论

发表回复

Avatar placeholder

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注